Irisdiagnostiek

Wist je dat in de iris van je oog veel over jou geschreven staat? Wat je sterke kanten zijn en wat je zwakke? Heb je een sterk uithoudingsvermogen of heb jij juist meer baat bij pauzes tijdens of rust na lichamelijke inspanning? Welke organen een rol spelen in de klachten die je hebt? Welke voedingsmiddelen goed bij jou passen en welke je beter zo veel mogelijk kan laten staan? Daarom maak ik altijd een foto van jouw ogen.

Nieuwsgierig?

Het grote voordeel van een irisscan is dat het heel eerlijk is. Het is een soort vingerafdruk van jou: het vertelt jouw persoonlijke voorgeschiedenis, wat je van je ouders hebt mee gekregen, hoe de basis van jouw leven is gevormd. Jij hoeft er niets voor te doen, je iris vertelt het. Natuurlijk geef ik je de foto’s en de uitleg mee. Dit ondersteunt het effect van de behandeling. In de loop van de tijd maak ik nogmaals een foto om aan te tonen dat de therapie aanslaat.

Mijn natuurgeneeskundige behandeling grijpt aan op de totale samenwerking tussen je lichaam en geest: hoe je denkt en voelt en omgaat met sociale contacten. En wat spiritualiteit voor jou betekent. Ook de informatie van de irisfoto gebruik ik hierbij.