Massage

Herken je dat je druk bent met van alles en dat je niet aan jezelf toekomt? Dat je last hebt van je spieren? Is de hectiek van de dag je wat te veel is geworden? Middels massage kan je weer in contact met je eigen lichaam. Je energie weer terug krijgen, je spieren laten ontspannen.

Sandra:

‘Wist je dat dagelijks met je voeten in een bad een reinigend en ontspannend effect heeft op je lichaam en geest? Tien minuten met je blote voeten en enkels in een teiltje gevuld met warm water, 2 eetlepels zeezout of klei erbij. Natuurlijk even geen televisie of telefoon voor het optimale resultaat.’

Massage kan een onderdeel zijn van de natuurgeneeskundige behandeling. Door massage van bijvoorbeeld je rug, benen en voeten voel je de spanningen uit je lichaam gaan en kan er weer energie voor in de plaats komen. Ik geef klassieke massage gecombineerd met energetische massage. Ook werk ik met cupping en schröpfen en bindweefselmassage. Daarbij geef ik altijd adviezen die je thuis kan toepassen, om ook daar gericht met je lichaam en ontspanning bezig te zijn.

Wil je meer weten over natuurgeneeskunde? Neem contact met me op.