Bach-bloesemtherapie

Heb jij last van jaloezie? Kan jij de gedachtestroom in je hoofd niet stil krijgen? Voel je je overvallen door depressieve gevoelens en heb je geen idee waar ze vandaan komen? Voel je je eenzaam? Of juist in paniek? Dan kan een Bach-bloesem wat voor je zijn. Het helpt je om je negatieve gevoelens om te zetten in positieve.

De bloesemremedies kunnen helpen jouw negatieve stemming omzetten in een positieve kwaliteit. Hierdoor kan je jezelf versterken. Er zijn 38 verschillende bloesems die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden ingezet. Bach-bloesems werken energetisch in op de negatieve gemoedstoestanden.

Sandra:

‘Edward Bach (1886-1936) was er van overtuigd dat de psychische gesteldheid van een persoon in grote mate verband heeft met het ontwikkelen van een ziekte. Ik zie vaak bij lichamelijke klachten ook emotionele klachten en andersom. Daarom zijn Bach-bloesems bijna altijd een onderdeel van de therapie.’

Bach-bloesems maak ik klaar in een flesje waarvan je 4 keer per dag 4 druppels neemt. De bloesemremedies kunnen zo je negatieve stemming omzetten in een positiviteit waarmee je jezelf kan versterken.

Ben je benieuwd of Bach-bloesems iets voor jou zijn? Bel me voor een afspraak.