Voeding

Is er iemand in het gezin met een voedsel allergie? En hoe regel je dat? Krijg je wel alle vitamines en mineralen dagelijks binnen? Lust jouw kind bijna niks of snoept hij te veel? Wist je dat je met voeding invloed kunt hebben op allerlei klachten? Onder andere huidproblemen, hoofdpijnklachten, gevoel van vermoeidheid zijn goed te beïnvloeden door je voeding wat aan te passen.

Sandra:

‘Het gaat dus niet alleen om de input – wat stop je in je mond –, maar ook om de verwerking en wat je lichaam ervan opneemt. En het belangrijkste onderdeel is de output. Wat kan je uitscheiden, of te wel loslaten van alles wat je tot je neemt.’

Ben jij je bewust van alles wat je in je mond stopt? Hoeveel diëten heb jij al gevolgd? Heb je ze volgehouden en brachten ze je wat je zocht? Of wil je juist wat kilo’s aankomen? Voer jij een strijd met voeding: ‘Wat mag wel, wat mag niet, hoe blijf ik daar af?’ Ik help je te ontdekken wat goed is voor jou. Zodat je weer plezier krijgt in eten en het gewoon weer lekker is.

Jouw lichaam is geen mechanisch geheel van onderdelen, maar een uniek samenspel van orgaansystemen. Ik kijk naar het totaalbeeld en het gehele proces want voeding is meer dan alleen eten. Met voeding kun je je systemen versterken en de onderlinge samenwerking verbeteren.

Heb je vragen over voeding of wil je een advies dat is afgestemd op jouw unieke situatie, neem dan gerust contact met mij op.