Werkwijze en afspraken

In de therapie leidt jouw hulpvraag en wat jij wilt bereiken ten aanzien van jouw klachten, de weg richting gezondheid. Mijn behandeling grijpt aan op het gehele proces van het fysieke, het denken en voelen, de sociale contacten en spiritualiteit. Dus niet alleen het wegnemen van symptomen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende natuurlijke mogelijkheden. Het doel is dat jouw klachten verdwijnen, jij gezonder wordt en er geen andere klachten ontstaan. Er is ook aandacht voor jouw eigen verantwoordelijkheid hierin.
Daarbij ben ik me continue bewust van mijn houding en mijn gedrag en het effect hiervan op jou. Alles wat jij mij geeft en leert, neem ik weer mee in mijn ontwikkeling.

Je bent bij mij welkom voor een kennismakingsgesprek. Hierin is aandacht voor jouw vragen over natuurgeneeskunde en hoe ik werk. Hiervoor reken ik geen kosten.

Onze eerste afspraak duurt anderhalf uur tot twee uur.

De volgende consulten duren ongeveer 60 minuten.

Een afspraak verzetten of afzeggen kan kosteloos tot 48 uur van te voren.

De praktijk op Gele Plomp 52 is geopend op woensdag en zaterdag van 9-17 uur.

Sinds 01-09-2021 is NatuurlijkTerlouw onderdeel van Medical Health Clinic bij Club Pellikaan, De Brand 5 in Amersfoort. Op dinsdag zijn de consulten hier.

Wil je een afspraak op een andere dag of in de avond? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op.

NatuurlijkTerlouw is aangesloten bij beroepsvereniging NWP.